За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

DAMIANI – Алхимия на желанието

9.12.2016

В началото на празничния месец специално подбрана публика имаше уникалната възможност да се наслади на единствена по рода си изложба на шедьоври в бижутерията.

Това стана възможно благодарение на известната италианска марка Damiani, която представи своята специална колекция 'Висша бижутерия'.

Компанията, която стартира в Италия през 1924 за пореден път оправда всички очаквания за бранд от тази висота.

Мястото беше The Residence Exclusive Club, където интериорът, изисканото италианско вино и галещите небцето ястия създадоха атмосфера, отдаваща почит на неповторимия италианси вкус и стил.

На официална изложба гостите успяха да потънат в света на марката и изживяха уникална възможност да разгледат бижутерийните Шедьоври съвсем отблизо.

Гвоздеят на вечерта безспорно бе гривната PIOVRA - Шедьовър,създаден с богато творческо въображение,чийто зашеметяващ дизайн е украсен с 958 чисти скъпоценни камъни на обща стойност 80,63 карата. Изработена от платина и жълто злато, Piovra припомня мистериозното очарование на морските дълбини с различните вълнообразни повърхности, които играят с линиите на метала.

PIOVRA е носител на Diamonds International Award през 1990 г. , които почти половин век отдават почит на бижутерийната индустрия и по-специално на изискаността и красотата  в лицето на диамантите. Смятани за „Оскарите“ в бижутерията до днес си остават най-бленуваните и престижни награди за бижутериен дизайн и майсторство. От участниците се изисква създаването на изключителни произведения с история, силно изразени детайли и фина изработка.

Наградите стартират за пръв път през 1953 г., като скоро се превръщат в източник на някои от най-оригиналните и влиятелни дизайни в бижутерийната индустрия.

За ценителите DAMIANI е символ на несравнимо качество признато в цял свят. С величествените форми, качество на скъпоценните камъни, отлично майсторство и елегантност, всяко бижу е удоволствие за клиентите на марката. Моделите оживяват с помощта на отличната работа и безкрайна страст на майсторите златари, които съчетават новаторството и най-добрите италиански традиции.

През годините марката получи редица престижни италиаски и международни отличия, сред които и Diamonds International Award, където е безспоред рекордьор – общо 18 награди, постижение, все още ненадминато от друга компания.  Колиета, гривни, пръстени и обеци с уникален дизайн, носещи страстта и традицията на DAMIANI, могат да се похвалят с изискана изработка и несравним завършек.

Една незабравима Коледа с DAMIANI

От искрящи колиета с цветни диаманати, до нежни пръстени и обеци, DAMIANI има бижу, създадено специално за Вас! Тези красиви творения на бижутерията ще ви носят радост дълго след отминаването на  празничния сезон. 

Заповядайте в бутик GIULIAN, официален представител на DAMIANI за България, на бул Витоша 36 и изберете идеалния коледен подарък!

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab