За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Изживей магията на момента с RADO

11.01.2022

Коледните и Новогодишните празници вече отминаха, но никога не е късно да направим специален подарък на себе си или на човека, когото обичаме, дори без наличието на специален повод.

Опиянени от вълнение за предстоящите месеци и всичко хубаво, което предстои да ни се случи през новата година, най-хубавото, с което можем да стартираме 2022, е мотивацията да преследваме целите си и да постигаме дори най-смелите си мечти.  С мъничко помощ и щипка вълшебство от витрината на RADO.

Нека помечтаем заедно, докато разглеждаме най-специалните модели, които спечелиха не само вниманието ни, но и сърцата ни през последните месеци!

Captain Cook High-Tech Ceramic: Спортна-елегантност, обвита в уникален дизайн

RADO Captain Cook High-Tech Ceramic съчетава в себе си всичко, което марката символизира: превъзходен дизайн, с ретро дух от 1962 г., изработен от уникална високо технологична керамика и задвижван от прецизен швейцарски автоматичен механизъм.

Оцветеният в черно циферблат от сапфир-кристал разкрива механичната сърцевина на часовника и нейната съвкупност от фини детайли – гледка, която не само ценителите на прецизната механика биха оценили.

Въртящият се безел от закалена неръждаема стомана изглежда впечатляващо и контрастира добре на фона на черната керамика. Изключителен аксесоар, който със сигурност ще привлече погледите, където и да отидете.

Моделът се предлага в комбинация със сребристо или цвят розово злато.

True Square Open Heart: Просто екстравагантен

Моделът RADO True Square Open Heart излъчва красотата на специален момент, уловен в часовник: филигранните изрези на циферблата позволяват да погледнем право в „сърцето“ на часовника, „биещо“ благодарение на впечатляващия автоматичен механизъм R734.

Заоблените ъгли на часовника, заедно с уникалните свойства на високо технологичния керамичен материал, от който е изработен часовника, осигуряват комфортно, гладко и несравнимо приятно усещане при носене.

Черната версия на часовника е подчертана с елементи от розово злато, а бялата – с такива от жълто злато. И двата модела биха подчертали страхотно визията на вас и вашия партньор, особено ако ги носите докато сте заедно.

Тези и други вдъхновяващи модели от колекцията на RADO можете да намерите в един от нашите бутици и онлайн магазин. Междувременно, не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи Facebook и Instagram за още любопитни факти и новини от света на часовникарството.

Успешна, щастлива и неповторима Нова Година!

Сподели

© Developed by CommerceLab