За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

GIULIAN’S PICK OF THE MONTH: ИЗБРАНО ТОЗИ МЕСЕЦ

13.07.2021

GIULIAN’S PICK OF THE MONTH: ИЗБРАНО ТОЗИ МЕСЕЦ
Нашите любими модели през месец юли

На Вашето внимание този месец представяме впечатляващ микс от актуални дамски и мъжки часовници, които спечелиха почетно място в нашия списък с фаворити за летния сезон.

 #1

Първият модел, който безусловно спечели сърцата ни е Highlife Ladies Automatic Heart Beat на швейцарската марка FREDERIQUE CONSTANT - създаден за съвременни жени, които държат на грацията и елегантността във всеки аспект на ежедневието.

Най-интересният компонент в дизайна на този часовник е миниатюрният прозорец на циферблата в позиция 12 часа, който позволява да надникнем в „биещото сърце“ на часовника и да наблюдаваме неговото „туптене“ с швейцарската прецизност на автоматичния механизъм Calibre FC-310.

Друг характерен елемент за този модел е гравирания глобус в центъра на циферблата, който символизира Земята, единството и баланса, както и стремежа към по-природосъобразен, устойчив и разумен начин на живот. Етика, която е в хармония с мисията на FREDERIQUE CONSTANT да създава качествени, достъпни и надеждни часовници.

#2

Още един модел с отворен механизъм, който намираме за впечатляващ е RADO Centrix Automatic Open Heart Ladies Watch.

Популярната колекция Centrix доказва, че „това, което е вътре, е от значение“ с отвореното си механично сърце, „туптящо“ благодарение на качественото швейцарско автоматично движение на RADO Calibre 734 с 80-часов резерв на мощност.

С харaктерното за RADO стъкло от сапфирен кристал с анти-рефлексно покритие и устойчивост на надраскване, тези часовници са проектирани да изглеждат добре за цял живот.

Деликатната гривна от неръждаема стомана с розова позлата нежно обгръща китката, предлагайки комфорт и безкомпромисна изтънченост.

#3

Друг наш любим часовник този месец е CASIO G-Shock Phoenix Rainbow MTG - специален модел с футуристичен дизайн, вдъхновен от митичната китайска птица син феникс, която се счита за предвестник на хубави неща. Разноцветният ефект на панела и корпусa се дължи на специално йонно покритие с градиент, което създава уникални цветови комбинации при всеки отделен часовник.

Освен уникалния външен вид, другото интересно при този часовник е Bluetooth® функцията за комуникация, която автоматично се свързва с приложението G-SHOCK Connected, когато часовникът е в близост до мобилен телефон, което елиминира необходимостта от ръчни операции с бутони. Часовникът получава точна информация за времето от Интернет-базиран сървър за време и автоматично регулира времето при движение между различни часови зони.

Други ключови характеристики за този модел включват: LED осветление с висока яркост, опция за двойна часова зона, удароустойчивост, хронометър и оригинална система за слънчево зареждане CASIO Tough Solar с голям капацитет, която използва силата на всеки светлинен източник за надеждна работа на часовника с минимално въздействие върху околната среда.

 #4

С предстоящия старт на летните Олимпийски игри в Токио в края на този месец, не можем да си позволим да пропуснем тематичния Олимпийски часовник OMEGA Seamaster Diver 300M. Модел, който със сигурност ще разпали интереса Ви, независимо дали сте фенове на Олимпийските спортове.

42-милиметровият корпус и гривната му са изработени от неръждаема стомана, а скалата за гмуркане в комбинация с луминисцентните стрелки и часови индекси го правят изключително подходящ за почитателите на подводни премеждия. Белият керамичен циферблат с лазерно гравирани линии под формата на вълни символизира океанската среда, за която този модел е специално създаден.

Зад прозрачния гръб от сапфир кристал, гравиран с логото на Токио 2020, откриваме впечатляващия OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8800 - официално сертифициран от Швейцарски федерален институт по метрология (METAS).

#5

Най-новото попълнение в колекцията Aquaracer на швейцарския лидер в производството на спортни часовници TAG HEUER, е предназначено за любителите на екстремни изживявания под вода.

TAG HEUER Aquaracer Professional 300М е професионален часовник за гмуркачи, задвижва се от автоматичен механизръм Calibre 5 и предлага водоустойчивост до 300м. Въпреки привидно тежката си цялостна естетика е конструиран от лек, устойчив на надраскване титан клас 2 с удобен и стилен корпус. Керамичният 43-милиметров безел предлага още по-висока ергономичност и сцепление от предходните версии на този модел.

Не пропускайте да последвате нашата Facebook страница и блог за още любопитни новини от света на часовникарството.

 

Сподели

© Developed by CommerceLab