За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

GIULIAN’S PICK OF THE MONTH: ИЗБРАНО ТОЗИ МЕСЕЦ

14.09.2021

Този месец ви каним на мислено пътешествие в опознаване изяществото на италианското ювелирно изкуство с подбрана селекция луксозни бижута от най-добрите майстори в бранша.

#1

гривна Princess във вариант от бяло и розово злато.

От деликатното до дръзкото, всяко бижу на италианската марка Roberto Coin е като излязло от страниците на мистична приказка. Тези уникални по рода си, ръчно изработени бижута, с романтични мотиви, крият в себе си „тайни, достъпни само за тези, които ги носят“.

Бижуто, коeто ни впечатли най-силно този сезон, е гривна от колекцията Princess във вариант от бяло и розово злато.

Изящно украсена с диаманти от външната страна и тъкан от преплетени златни нишки от вътрешната страна, тази гривна е „вълшебният“ аксесоар, който би накарал всяка дама да се почувства като принцеса във всеки един момент от ежедневието, със или без повод.

#2

чифт обеци, в комбинация с пръстен от бяло злато и диаманти, част от колекцията Minou

Когато говорим за бижута, не можем да си позволим да не споменем Damiani - един от лидерите в италианскaта бижутерийна индустрия. Марката набира популярност както на местния, така и на международния пазар, превръщайки се в символ на италианския стил и традиции, които се основават на съвършенството.

От техните шедьоври този месец избрахме разкошен чифт обеци, в комбинация с пръстен от бяло злато и диаманти, част от колекцията Minou.

Със своята класическа, семпла форма, този комплект има потенциал да се превърне както в изисканите бижута, които слагате на специален повод, така и в стилните аксесоари, които умело съчетавате с всеки тип аутфит в ежедневието.

#3

Златното колие с диамантен елемент от колекцията Lucia на Marco Bicego

За тези от Вас, които търсят бляскав акцент за по-необикновена визия, златното колие с диамантен елемент от колекцията Lucia на Marco Bicego е най-подходящият избор.

Тази впечатляваща масивна верижка от 18-каратово жълто злато символизира единството на семейните връзки и е вдъхновена от рисунка, която дизайнерът намира в старата фирма на баща си. Страничният верижен елемент с диамантен обков прибавя допълнителна нотка на блясък и оригиналност.

#4

пръстен Dune Velaa от 18-каратово злато

Уникални по дизайн и стил, в бижутата на Annamaria Cammilli преобладават обемните, „скулптурни“ форми, изваяни по начин, който кара красотата на скъпоценните камъни наистина да изпъкне. Марката е известна и с това, че умело борави с различни цветови нюанси на златото в създаването на своите ювелирни творения.

Пример за това е любимият наш модел пръстен Dune Velaa от 18-каратово злато, чийто дизайн наподобява релефа на пясъчни дюни в три студени нюанса - „черна лава“, натурално бежово и „ледено“ злато.

#5

пръстен от колекцията Santa Fe на италианската марка Salvini

С настъпването на есента, топлите златисти цветове, които преобладават в природата, се завръщат както в облеклото, така и при аксесоарите. В есенните месеци изключително актуални са бижутата от злато и полускъпоценни камъни във всички нюанси на жълто, оранжево и кафяво.

Точно такъв тип бижу е и екзотичният пръстен от колекцията Santa Fe на италианската марка Salvini. Колоритната му визия безспорно се дължи на емблематичната комбинация от шлифован Цитрин с 18-каратово злато.

Освен изключително красив и мистичен, Цитринът се счита за символ на увереност и индивидуалност, и се вярва, че излъчва позитивна енергия.

Тези и още разкошни дизайнерски бижута можете да разгледате в нашия онлайн магазин или на живо, в един от нашите бутици.

Следвате ли ни във Facebook и Instagram? Ако все още не - не пропускайте да го направите, за да научавате първи още много любопитни новини и факти от света на бижутерията и часовникарството.

Сподели

© Developed by CommerceLab