За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

GIULIAN ОТВАРЯ НОВ БУТИК В GRAND MALL VARNA

2.11.2021

Жителите и гостите на морската столица вече могат да се насладят на цялата гама от марки, които GIULIAN предлага и да се докоснат до незабравимо шопинг изживяване.

Новият бутик на GIULIAN се намира в GRAND MALL VARNA и вече отвори врати за всички клиенти, приятели и почитатели на часовникарството и изящната бижутерия.

На площ от близо 100 кв.м. са представени актуалните колекции на подбрани швейцарски производители на часовници, които се намират в компанията на великолепни бижута, дело на най-забележителните италиански марки.

Важно допълнение към селекцията от марки е луксозния бранд за аксесоари Montblanc, който предлага богат избор на писалки и кожени изделия, гаратиращи перфектен избор за бизнес подарък.

Гостите на бутика имат възможността да се откъснат от натовареното ежедневие и забързан начин на живот, като се отпуснат в специално изградена лаундж зона, разполагаща с ексклузивна литература, специални презентации, изискани напитки и десерти.

Нивото на обслужване в бутици GIULIAN пренася клиентите в едно ново измерение, където професионализмът на консултантите е отличителен знак и дълбоко подчертава вниманието към детайла. Клиентите могат да разчитат на професионално обслужване и любезно отношение от висококвалифицирани специалисти.

Интериорът на магазина е проектиран спрямо най-актуалните тендендии, които представят свежо и модерно пространство с уютен завършек- мястото, където може да се почувствате комфортно, почти като у дома.

За реализирането на проекта са използвани висококачествени материали от дърво, стъкло и метал, комбинирани по един съвременен начин с цел максимално внимание към продуктите и удобството на клиента.

С присъствието си в GRAND MALL VARNA бутици GIULIAN за пореден път се доказват като абсолютен лидер в часовникарския и бижутериен бранш на територията на България, а в новия магазин всеки истински ценител на този вид изкуства може да се потопи в техния вълнуващия свят.

Заповядайте при нас, всеки ден от 10:00 до 22:00ч. в GIULIAN, GRAND MALL VARNA.

Сподели

© Developed by CommerceLab