За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Елегантност и стил: Бижутата от BaselWorld 2016

13.04.2016

Damiani

90 години на върхови постижения и страст на майстори-занаятчии, непрекъснатото търсене на скъпоценни камъни и отдаденост, продължили   три поколения, превръщат  Damiani в една от най-известните  бижутерийни къщи. 

Елегантна и съблазнителна, новата колекция Eden вдъхнови и дизайна на гривната със същото име. Един шедьовър на бижутерийното изкуство, колекцията включва змията, която винаги е прелъстявала човешкото въображение. 

Пръстени, обеци и гривни оживяват в нови, многобройни варианти, като всички се отличават с модерен и първокласен дизайн. Колекцията има две версии – едната комбинира черна керамика с розово злато, а другата обединява различни цветове като бяло, полинарно и розово злато с диаманти. 

Marco Bicego

Още от стартирането на едноименната си линия бижута през 2000 г., Marco Bicego промени фразата "ежедневен лукс", с чувствени и красиви бижута, които съчетават в едно  класическа италианска изработка и страст. Талантлив художник от семейство на златари,  младият Bicego   притежава вродено чувство за това, което жените искат от модата: уникално изработени елементи, които са достатъчно ефектни,за да бъдат забелязани, но и естествени за ежедневна употреба.

Позиционирането на марката между изискания свят на скъпоценни бижута и достъпността на луксозни аксесоари е основна мисия на компанията.

Тази година по време нa Baselworld 2016 бяха предствани и новите колекции:

Jaipur

Гривна от 18-каратово злато, ръчно гравирано

 Lunaria Diamonds

 Гривна от 18-каратово жълто злато, ръчно гравирана 

 Masai

 Гривни от 18-каратово бяло и жълто злато

 

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab