За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

LIDIJA LIJIC X PONTOS S DIVER

24.08.2023

Maurice LaCroix с гордост представя новия модел PONTOS S Diver, часовник който е синоним за екстремни водни приключения. Първата генерация Punto S Diver се появява на пазара през 2013 г и се радва на огромен интерес. Въпреки това, няколко години по-късно, компанията спира да произвежда модела, за да насочи вниманието си към невероятно успешния AIKON. Следват многобройни запитвания мултифункционалният часовник да бъде върнат в продажба. В отговор - Maurice Lacroix създава нова версия на PONTOS S Diver, която включва многобройни подобрения, запазвайки духа на оригиналния модел.

В преследване на съвършеният часовник за гмуркане, компанията започва работа с невероятната Lidija Lijic – 4-кратен световен шампион по свободно гмуркане, както и носител на световен рекорд на „Гинес“ за най-дълго време за свободно гмуркане под лед с изумителното време от 5 минути и 43 секунди. Според марката, именно професионален спортист като Lijic трябва да тества първи модела, за да може той да покрие най-високите изисквания в спорта.

Новият Pontos S Diver e поместен в 42мм корпус, който несъмнено предизвика интерес към модела. Предлага се нова разцветка, в която елегантният безел от неръждаема стомана вече е и в бронзов цвят. Благодарение на технологията Super-LumiNova®, сиянието на стрелките ще остане ясно дори и в най-тъмните и вълнуващи дълбини. Стрелката отброяваща минутите има уникална по рода си цветна граница, добавяйки жизненост към всяко водно приключение. Трансформацията на циферблата разкрива фини промени, които издигат привлекателността му до нови висоти. По-ясни, по-смели индекси и малки маркировки украсяват повърхността, подобрявайки спектакъла, показващ времето. Автоматичният ML115 калибър се намира в сърцето на PONTOS S Diver, премахвайки нуждата за ръчното сверяване при носене.

Десетилетие по-късно Pontos S Diver се завръща по-добър от всякога! Вдъхновен от стремежа на легендата Lidija Lijic към рекордни успехи и тестван в екстремни условия. Уникален дизайн позволяващ Puntos S Diver да е идеален за подводно изследване, без компромис към елегантността и подходящ за всекидневно ползване.

Сподели

© Developed by CommerceLab