За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Montblanc: незаменим спътник в динамичното бизнес ежедневие

14.10.2021

Montblanc: незаменим спътник в динамичното бизнес ежедневие

Основан пред 1906 г., немският бранд Montblanc е международно признат производител на луксозни пишещи инструменти, кожени изделия, часовници, парфюми и аксесоари. Продукти на марката в нашите магазини можете да разпознаете по отличителния черен цвят с кръгла емблема, с бяла стилизирана шестолъчка.

Пишещи инструменти

Montblank Пишещи инструменти

Заобиколени от дигиталните технологии във всеки аспект от ежедневието си, често забравяме удоволствието да пишем на ръка. Въпреки това, красивият ръкописен почерк си остава класика, която луксозните писалки на марката Montblanc се грижат никога да не излиза от мода.

„От сглобяването на отделните части до представянето на готовия продукт, нашите пишещи инструменти са верен спътник в живота и се предават през поколенията“, споделят от бранда.

Марката предлага широка гама от писалки, химикали, ролери и тънкописци, между които е и Meisterstück -  най-известната писалка в света, въведена през 1924.

Часовници

Montblank ЧасовнициMontblanc часовници

Въпреки че от малко повече от век насам, името Montblanc се е превърнало в синоним на първокласен пишещ инструмент, брандът се слави и с многогодишна часовникарска история, която датира още от далечната 1858 г., когато Чарлз-Иван Робърт основава своята работилница във Вилерет, в швейцарските планини Юра.

Днес, часовниците Montblanc продължават над 160-годишното си наследство с четири емблематични колекции (1858, Star Legacy, Bohème и Heritage), свързващи миналото и настоящето чрез неподвластен на времето дизайн, стил и технически иновации.

Кожени аксесоари

Montblanc Кожени аксесоариMontbalnc кожени аксесоари

Освен лидер в производството на първокласни пишещи и хорологични инструменти, Montblanc е известен и със своите луксозни кожени изделия като чанти, колани, калъфи за писалки, портфейли, картодържатели, бизнес куфарчета, бележници и папки.

Класическият, изчистен, унисекс дизайн на моделите им, предлага максимално удобство, като едновременно с това подхожда на всеки тип ежедневен или бизнес аутфит.

В нашия онлайн магазин можете да разгледате цялата гама продукти Montblanc, които предлагаме или да посетите един от нашите бутици, за да се докоснете до тях и на живо.

За още горещи новини от Montblanc и други световни марки за луксозни аксесоари, не пропускайте да последвате профилите ни в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Сподели

© Developed by CommerceLab