За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

OMEGA И ORBIS

3.11.2021

От 2011 г. насам, швейцарският бранд OMEGA е горд партньор и запален поддръжник на Orbis International – международна неправителствена организация, пионер в глобалната грижа за очите и борбата с лечимата слепота в някои от най-бедните и отдалечени региони на света.

В подкрепа на благородната кауза на Orbis, марката представя специални модели часовници.

Най-новите попълнения са от колекцията De Ville, които се отличават с куполообразен, 40-милиметров циферблат в изящен тъмно син цвят с градиент, индекси от 18-каратово бяло злато и синя кожена каишка с полирана катарама.

Единствената видима разлика между двата модела е в безела, като единият е изчистен и полиран, а другият – украсен с изкрящи диаманти.

Независимо кой от двата дизайна предпочетат, клиентите могат да бъдат сигурни в първокласното качество на ниво OMEGA, само че този път обогатено с усещане за това, което прави часовника на Orbis толкова ценна и специална инвестиция.

Като закачлива препратка към плюшените играчки, подарявани на деца, подложени на очна операция, чаровното мече-талисман на Orbis замества цифрата 8 (поради приликата във формата) в индикатора за дата.

И двата модела се задвижват от луксозна версия на произведения от OMEGA механизъм Calibre 8511, с мост на баланса от 18-каратово червено злато.

Всеки от часовниците разполага със сертификат за автентичност, 5-годишна гаранция, подаръчна кутия и очарователен ключодържател с мече.

Част от средствата, събрани от закупуването на един от тези впечатляващи часовници, ще бъдат дарени за развитието на специализираната болница на Orbis, Flying Eye Hospital, и нейния отдаден екип от медицински специалисти.

Друга впечатляваща двойка дамски модели от колекцията, създадени в сътрудничество с Orbis, са De Ville Orbis Edition Watch (424.10.33.20.55.004) и Speedmaster 38 Co-Axial Chronigraph (324.30.38.50.03.002). Великолепна алтернатива за любителите на изцяло стоманени часовници, с елементи в тематичните нюанси на синьо и, разбира се, мечето на Orbis като декоративен акцент.

Можете да ги разгледате по-подробно отблизо в нашия онлайн магазин или в един от нашите бутици.

За още любопитни новини от Omega и други световни марки за луксозни часовници, не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Сподели

© Developed by CommerceLab