За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Коледното събитие на OMEGA: Класика и красота

20.12.2021

Каква година..

Обръщаме се назад и поглеждаме към последните 12 месеца с гордост.

Беше невероятна 2021! А сега е време да празнуваме.

С блестящо настроение ОМЕГА отпразнува наближаващите Коледни и Новогодишни празници в компанията на прекрасната Диляна Попова и много други гости.

Събитието на 'най-красивите часовници' се проведе в The Residence Exclusive Club, където марката представи изискани модели от колекциите Speedmaster, Seamaster Aqua Terra & Constellation.

Гостите имаха удоволствието да разгледат най-актуалните часовници от съответните колекции, които оставят всички почитатели на изисканите произведения без дъх.

Докато дамите се захласваха по изключителните модели Seamaster Aqua Terra, изработени от стомана и розово злато, и украсени с много изящни диаманти, господата обърнаха най-много внимание на моделите от колекцията Speedmaster- един от най-разпознаваемите модели на марката, познат още от далечната 1969 година, когато двама американци кацат успешно на Луната. Тогава те носят именно Омега Speedmaster.

Часовниците от колекцията Constellation се радваха на не по-малък интерес от страна на гостите, като много от тях разпознаха своя следващ часовник именно в моделите, носещи така поетичното име, в превод означаващо ‘Съзвездиe’.

И като стана въпрос за поезия, не е учудващо, че настоящата Коледна кампания на Омега очарова със следните приказни стихове.

„Погледнах през
една витрина…
В един студен празничен ден.
Изведнъж сърцето ми започна да тупти по-бързо,
И още по-бързо.
Защото там, зад стъклото,
набелязах един часовник.
Един шедьовър.
Обектът на моите желания.
Съдба ли е?
Диаманти ли са?
Може ли някой да каже къде започва любовта.
Палтото ми стегнато ме обгръщаше,
Лицето ми се приближи,
Погледнах навътре и прошепнах…
Ти си, който искам.“

През прозорците на The Residence Exclusive Club блестеше и изящната Диляна Попова, която е лице на марката за България. Със своята небрежна класа и безспорна женственост, тя донесе полъх на нежност и финес, докато на китката ѝ блестеше  Seamaster Aqua Terra с диаманти на циферблата и безела.

По време на цялото събитие звучеше Коледната музика на Омега- специално подбран микс от песни, които идеално съвпадат с атмосферата и внасят така незабравимия дух и топлина, превръщащи празника в един от най-прекрасните през годината.

Богатият свят на Омега, всичките постижения на марката- от кацането на Луната, до Олимпийските игри и безброй многото истории около всеки един модел, отвориха разнообразни теми за разговор измежду гостите.

Някои обсъждаха чара на Еди Редмейн, а други индексите на Seamaster Aqua Terra, които погледнати отгоре имат вид на яхта. По-запалените почитатели на марката 'разглобиха' вербално Omega Co-Axial и останаха очаровани от майсторството и прецизността при производството на механизма, които са най-високото възможно ниво, и отвъд него.

В края на вечерта всички получиха изящен подарък от Омега под формата на луксозна ароматизирана свещ, опакована в така известната червена торбичка и завързана с червена панделка.

С нея Omega и Giulian- официалният представител на марката за България, пожелават на всички свои клиенти и приятели Весела Коледа и Щастлива Нова Година.

Сподели

© Developed by CommerceLab