За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

ОMEGA разкрива тайната за часовника на Джеймс Бонд

12.10.2021

ОMEGA разкрива тайната за часовника на Джеймс Бонд

Любимият на света шпионин се завърна с филма „Смъртта може да почака“, който вече е по кината.

Докато детайлите на последния 007 Омега часовник бяха разкрити в края на 2019, Омега сега доказва, че Diver 300M предлага повече от колкото си представяме.

По време на мисията, навит механизъм е монтиран от вътрешната страна на часовника, правейки „лимитиран“ радиус от електромагнитен пулс. Благодарение на гениалната работа на Q, тази умна екстра помага на 007 да прекъсне всяка връзка с мрежата.

Часовникът се оказва полезен инструмент за 007 във филма и в една от сцените Джеймс Бонд споделя своето възхищение с Q, казвайки : „Тъкмо показах на някого твоя часовник, той наистина им взе акъла.“

Това е специалната част от магията на киното, и все пак в реалния живот техническите възможности на часовника не са толкова далеч от истинската часовникарска магия на Омега.

Като повечето от днешните механични часовници на Омега, истинският Diver 300M 007 серия е Master Chronometer сертифициран, означавайки, че е бил тестван и одобрен от най-високия стандарт на прецизност, производителност и магнитно съпротивление в Шведската индустрия.

Създаден с гениалните Омега технологии, включващи Co-Axial анкърна система, силиконова пружина и други несъдържащи желязо материали, часовникът е способен да устоява на магнитни полета до 15 000 гауса. (подобно е магнитното поле на ЯМР).

Въпреки че клиентите, които носят този часовник, може би не очакват да спасят света, това ниво на анти-магнитна технология е перфектната защита срещу ежедневните магнитни полета, като мобилни телефони и лаптопи, които могат да разстроят механичния часовник и да спрат работата му.

След като го видите на големия екран, ви предлагаме да предприемете ваша собствена мисия, чиято цел е да пробвате този часовник на китката си.

В допълнение, Seamaster Diver 300M 007  е разработен в лабораториите на Омега от лек Grade 2 титан, ‘тропическo’ кафяв циферблат и уникални военни индекси.

Часовникът се предлага с верижка от титан или с раирана NATO каишка.

ОMEGA РАЗКРИВА ТАЙНАТА ЗА ЧАСОВНИКА НА ДЖЕЙМС БОНДОMEGA РАЗКРИВА ТАЙНАТА ЗА ЧАСОВНИКА НА ДЖЕЙМС БОНД

Сподели

© Developed by CommerceLab