За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

OMEGADays: Блясък, елегантност и стил в новата колекция часовници Оmega

3.11.2022

В топла есенна вечер, на една от емблематичните столични улици - Съборна 9, бутик GIULIAN беше домакин на ексклузивното представяне на новите модели часовници Omega в България. В изискана обстановка, с чаша шампанско, клиенти, приятели и партньори се потопиха в атмосферата на Швейцария.

С голям интерес бяха посрещнати елегантните модели от колекциите Speedmaster, Seamaster & Constellation, с впечатляващи цветове, дизайн и функции, които подчертават часовниците на 2022 година.

Seamaster Ultra Deep дебютира със собствената O-Megasteel сплав на Omega, която може да издържи налягане до 6000 метра под вода и се предлага с 60-минутна подводна ска̀ла.

Speedmaster ‘57 бе представен от рекламните визии на чаровния Джордж Клуни. Моделите са от неръждаема стомана, всички задвижвани от Co-Axial Master Chronometer Caliber 9906 механизъм на OMEGA – достигащ върха на       прецизност, магнитна устойчивост  и производителност.

Едни от най-забележителните нови модели бяха новите златни Omega Speedmaster Moonwatches.

Вниманието на дамите беше привлечено от нежните, пастелни цветове при 28-милиметровите Constellations. Освен в керамичния циферблат, пастелният цвят се откроява и в римските цифри на безела.

Като истинско бижу бе определен и новият 28 - милиметров Constellation с Авантюрин в зелено, синьо и червено, 18к злато и диаманти.

За пореден път швейцарският бранд показа, че продължава да разширява границите на часовникарството и да укрепва основните си стълбове с изключителните си колекции, като остави всички погледи приковани към великолепните нови модели.

Сподели

© Developed by CommerceLab