За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

TAG HEUER AND PORSCHE ПРЕДСТАВЯТ TAG HEUER CONNECTED WATCH SPECIAL EDITION С ЕКСКЛУЗИВНИ ФУНКЦИИ

15.09.2022

TAG Heuer и Porsche представят TAG Heuer Connected Calibre E4 - Porsche Edition, луксозен смарт часовник, вдъхновен от дизайна на емблематичните, изцяло електрически автомобили от колекцията Taycan, с ексклузивни функции за собствениците на Porsche, които могат да видят информацията от автомобила си директно на циферблата на часовника.

Моделът е продължение на TAG Heuer x Porsche Carrera Chronograph, който отпразнува богата история на двата бранда в моторните спортове и през 2021 година постави началото на едно глобално партньорство. От 2015, TAG Heuer e значим участник в категорията на луксозните смарт часовници, а TAG Heuer Connected Calibre E4 - Porsche Edition предлага на собствениците и феновете на Porsche достъп до вечно разрастващата се еко-система на TAG Heuer, включваща ексклузивни спортове, уелнес апликации и елегантен дизайн.

Самият часовник и неговия софтуеър имат дизайнерски елементи в един и същ нюанс на леденото синьо, което се използва в емблеметичния Taycan и прави директна връзка с екстериора на автомобила.

Собствениците на TAG Heuer Connected Calibre E4 - Porsche Edition ще имат достъп до ексклузивни варианти за избор на циферблат, които ще са достъпни само до тях.

“Лицето” на часовника е вдъхновен от печатни платки и състезателни вериги, предлагащи анимиран визуален ефект, който свързва часовниците TAG Heuer и автомобилите Porsche с усещане за технология и скорост.

Часовникът предлага и компликации, които показват информация от съвместими модели на Porsche директно върху циферблата, като например процент на батерията на автомобила и общ пробег.

Фредерик Арно, главен изпълнителен директор на TAG Heuer, казва: „Както за TAG Heuer, така и за Porsche, тръпката от шофирането е част от нашето наследство и този часовник празнува безстрашния дух на двата бранда – както и подчертава устойчивата иновация"

“Този часовник предизвиква много от страстите, които споделяме – висока производителност, технологични иновации и нашата любов към уникалните и несравними продукти"

Детлев фон Платен, член на Изпълнителния съвет за продажби и маркетинг в Porsche AG, казва:„Този ​​продукт подчертава естествената синергия на нашите две марки: и двете безстрашни и разрушителни в съответните им области, и двете посветени на предоставянето на несравнимо изживяване на нашите клиенти."

"Нашите марки са водещи във интегрирането на нови технологии: точно както TAG Heuer е лидер в света на луксозните часовници по отношение интеграция на технологията за смарт часовници, така и спортните автомобили на Porsche, като изцяло електрическия Taycan, са иновативни в своята област.“

Дизайнът на часовника е изпълнен с многобройни елементи, които напомнят за синия Taycan на Porsche, с голям 45-милиметров корпус от черен титан, подчертан с детайли в отличителния замръзнал син метален нюанс, който се вижда на автомобила.

Корпусът е обработен с пясъкоструен черен титан, придавайки на часовника леко, спортно усещане, а черният керамичен полиран безел има специална скала, варираща от нула до 400, отнасяща се за скоростта на автомобила Porsche. Тя  може да се използва също за отчитане на функции, свързани с автомобила или  други показатели като сърдечен ритъм.

Черната стоманена коронка, заобиколена от черна гума, е подчертана със знака на TAG Heuer в замръзнал син лак, а бутоните също носят емблематичен син нюанс. В долната част на панела думата Porsche е подчертана в замръзнало синьо, както и цифрата „100“ в горната част.

Титаниевият гръб на корпуса е гравиран с „TAG Heuer x Porsche“ около LED сензора за пулс, използван при фитнес функциите на часовника.

Каишката на часовника е създадена, за да напомня на емблематичния дизайн, използван в интериора на автомобилите Porsche.

Проектиран от въглеродна черна телешка кожа със сини шевове, тя отразява коженото покритие вътре в автомобила както по цвят, така и по структура.

Също така, каишката е изработена от гумена основа за удобно и спортно носене.

Както при всички часовници TAG Heuer Connected, тя е взаимозаменяема, с резервна черна гумена версия вътре в кутията.

Часовникът TAG Heuer Connected Caliber E4 - Porsche Edition е част от новото поколение TAG Heuer Connected Caliber E4, предлагащ комбинация от елегантност и производителност.

TAG Heuer Connected Calibre E4 - Porsche Edition е 45-милиметров часовник с керамичен безел, който му придава усещането за традиционен часовник от висок клас.

Коронката е с голям диаметър и се откроява от часовника, така че има много място за  управление, което улеснява навигирането на приложенията в движение.

Бутоните имат механично усещане, подчертавайки 162-годишното наследство на TAG Heuer в производството на часовници от висок клас.

Работейки с персонализирана версия на системата Wear OS на Google, часовникът предлага набор от ексклузивни таймери, спортни и уелнес приложения, които подчертават опита на TAG Heuer в измерване на времето при спортове, включително и моторните спортове.

TAG Heuer Connected Calibre E4 - Porsche Edition също има авангардна гама от фитнес функции, включително тренировки с насочване, вградени в приложението TAG Heuer Sport на часовника.

Часовникът демонстрира технически подобрения навсякъде в сравнение с предишните поколения часовници TAG Heuer Connected, с по-ярък екран, по-добър контраст и живот на батерията с 30% по-дълъг от предишните модели. Потребителите ще се радват на цял ден живот на батерията при умерена употреба.

Прехвърлянето на данни от и към часовника чрез съвместно приложение за iOS или Android също е по-бързо, благодарение на Bluetooth 5.0.

Часовникът TAG Heuer Connected Calibre E4 - Porsche Edition се предлага с изключителен циферблат „Circuit“, достъпен само за собствениците на модела.

Циферблатът на Porsche беше наличен при предишни часовници TAG Heuer Connected и се оказа изключително популярен сред клиентите.

Новият циферблат на часовника „Circuit“ е подчертан в замръзнало синьо, с дизайн, вдъхновен както от електрически вериги (в знак на внимание както на електрическия Taycan, така и на самия часовник TAG Heuer Connected), и на състезателни писти.

Три компликации в стил хронограф могат да се използват за показване на информация от часовника директно на екрана, като брояч на стъпки и сърдечен ритъм и информация, получена директно от съвместими модели на Porsche.

Съвместимите модели включват Panamera (модели G2 II от 2022 г. нататък), Panamera (G2), 911 (992 модела от 2022 г. нататък), 911, Cayenne (модели E3 от 2022 г. нататък), Cayenne (E2 II), 718, Macan II/ III, Макан, Тайкан.

Потребителите на часовника, които притежават съвместим модел Porsche (посочен по-горе), ще могат да свържат часовника си с колата си и да видят информация, показана в „компликация“ на циферблата на часовника.

За да направят това, потребителите просто свързват часовника си с колата, използвайки изключителната Wear OS My Porsche app на техния часовник.

Има четири налични функции при стартирането. Първата показва колко е заредена батерията на автомобила и работи, както с изцяло електрически модел Porsche, така и с plug-in хибриди.

.

Втората показва информация за „автономията на автомобила“, показвайки колко километра остават преди батерията на автомобила или горивото да свърши.

Третата е пряк път към приложението Wear OS My Porsche, което позволява на потребителите бързо да контролират отоплението и климатика на автомобила си.

Последната функция показва общия пробег на автомобила. За да активират тези функции, потребителите трябва да имат Porsche ID, абонамент за Porsche Connect и приложението My Porsche на часовника и телефона.

За TAG Heuer

TAG Heuer, основана през 1860 г. от Едуард Хойер в планините Юра в Швейцария, е марка за луксозни часовници, която е част от LVMH Moët Hennessey Louis Vuitton SE („LVMH“), водещата световна луксозна група. Базирана в La Chaux-de-Fonds, Швейцария и с четири производствени обекта, TAG Heuer има 1860 служители и е активна в 139 страни. Продуктите на TAG Heuer се предлагат онлайн на www.tagheuer.com за избрани страни, също в 260 бутика и 2300 точки за продажба по целия свят. Компанията се оглавява от Фредерик Арно, главен изпълнителен директор на TAG Heuer.

В продължение на 162 години TAG Heuer демонстрира чист авангарден часовникарски дух и ангажираност към иновациите с революционни технологии, които включват осцилиращия пиньон за механични хронометри през 1887 г., Mikrograph през 1916 г., първия хронограф с автоматично навиване – Калибър 11 – през 1969 г. и първият луксозен смарт часовник през 2015 г. Днес основната колекция на марката се състои от три емблематични семейства, проектирани от Jack Heuer – TAG Heuer Carrera, Monaco и Autavia – и е завършена със съвременните линии TAG Heuer Link, Aquaracer, Formula 1 и Connected.

Мотото на TAG Heuer, „Не се пропуквайте под натиск“, изразява страстта на марката към действие и висока производителност.

www.tagheuer.com

@TAGHeuer

#TAGHeuerConnected

#TAGHeuerXPorsche

Download attached document

Сподели

© Developed by CommerceLab