За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

TAG HEUER ПРЕДСТАВЯ НАЙ-НОВИЯ AQUARACER 2021

14.07.2021

Да преминем извън зоната си на комфорт, за да постигнем най-добрата версия на себе си е както физическо, така и духовно изживяване, което не е присъщо единствено на професионалните спортисти. И TAG Heuer за пореден път го доказва.

В края на миналия месец, швейцарската марка имаше удоволствието да представи официално най-новата линия часовници от колекцията за гмуркачи - Aquaracer.

Дързък, но същевременно елегантен, Aquaracer Professional 300 вдига летвата за функционалност и гъвкавост, и потвърждава безпределния стремеж на марката да създаде часовник, който преодолява най-суровите природни условия и предизвикателства.

Независимо от факта, че е специално проектиран за гмуркане, новият Aquaracer е особено подходящ и за ежедневието. Въпреки своята съвременна, авангардна естетика, той носи класическия, авантюристичен дух на TAG Heuer от преди повече от 40 години.

Но освен стилен на външен вид, този модел е изключително удобен и надежден за употреба както в градска, така и в подводна среда.

Актуализираният корпус от неръждаема стомана разполага с по-тънък профил за ненадминат комфорт и ергономичност. 43-милиметровият керамичен панел със скала за гмуркане перфектно съвпада с циферблата и осмоъгълните индекси. Благодарение на масивните луминисцентни стрелки със Super-LumiNova®, циферблатът се откроява дори и в най-тъмните подводни или сухоземни условия.

Задвижван от автоматичния механизъм Calibre 5, часовникът предлага водоустойчивост до 300 метрa. Завинтващата се коронка предотвратява навлизането на вода, а стоманената гривна е подсигурена с два предпазни бутона на катарамата за максимална стабилност при натиск и под налягане.

Вече наличен и в бутици GIULIAN, TAG Heuer Aquaracer Professional 300 се предлага, както в мъжки, така и в дамски вариант, в няколко различни цвята. Можете да ги разгледате подробно в нашия онлайн магазин или на живо в един от нашите бутици.

За още интересни новини, любопитни факти и нововъведения от света на часовникарството, следете нашия блог,  Facebook страница и Instagram профил.

 

Сподели

© Developed by CommerceLab