За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Последно поколение „авиатори“ в редиците на IWC Pilot

14.10.2021

Последно поколение авиатори в редиците на IWC Pilot

В продължение на 85 години, швейцарският бранд IWC Schaffhausen разработва часовници, специално пригодени да отговарят на функционалните изисквания и специфичните нужди на професионалните пилоти. Първоначално замислени като прецизни и надеждни инструменти за навигация, днес те се славят с изключителната си здравина, гъвкавост и дизайн наподобяващ съораженията в пилотската кабина.

Този месец горим от нетърпение да ви запознаем с най-новите попълнения в едноименната колекция на IWC, Pilot.

The Big Pilot

Последно поколение авиатори в редиците на IWC Pilot

The Big Pilot’s Watch е и винаги ще бъде икона в колекцията пилотски часовници на IWC, както по стил, така и по функционалност. Със своята отличителна конусовидна корона, каишка с четири нита и отворен циферблат, никой друг модел не изразява същността на часовниците-авиатори, както този модел.

Най-новото издание се отличава с ергономичен 43-милиметров корпус от неръждаема стомана, сменяема каишка и дързък, но комфортен силует, готов за приключения по въздух, вода и суша.

Pilot’s Watch Chronograph 41

Последно поколение авиатори в редиците на IWC Pilot

Със своя емблематичен дизайн, вдъхновен от пилотската кабина, Pilot’s Watch Chronograph впечатлява със своята мощност, издръжливост и гъвкавост. Новият модел разполага с компактен 41-милиметров корпус от неръждаема стомана и опция за бърза и лесна смяна на каишката. С неограничен набор от приложения за ежедневна употреба, той наистина е стандартът в своя клас спортни часовници.

Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar

Последно поколение авиатори в редиците на IWC Pilot

Никоя друга функционалност не е толкова характерна за „Големия пилотски часовник“ както календара.

Първоначално разработен от легендарния часовникар Кърт Клаус, новият Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar предлага класически му дизайн, адаптиран за бъдещето. Всеки модел разполага с най-новата вътрешна механика за синхронизирана прецизност и гръб от сапфир-кристал, разкриващ красотата на задвижващия механизъм.

Big Pilot’s Watch Top Gun Edition “Mojave Desert”

Последно поколение авиатори в редиците на IWC PilotПоследно поколение авиатори в редиците на IWC Pilot

Проектиран за най-екстремните авиационни условия, най-новият модел Top Gun Edition разчупва представите за цивилен часовник. Външният му вид е вдъхновен от суровата пустиня и създаден от специално формулирана „пясъчна“ керамика, която се счита за един от най-твърдите материали на планетата.

„Всеки часовник на IWC е подложен на серия от строги тестове. Освен предизвикателствата, с които реалният свят би могъл да ги сблъска, ние ги подготвяме за невъзможни сценарии, за да изпитаме техните възможности до краен предел“, споделят от марката.

Всички часовници Pilot в колекцията за 2021г. се задвижват от произведен от IWC механизъм и се предлагат с 2-годишна гаранция с опция за удължаване до 8 години.

Актуални модели от колекцията IWC Pilot можете да разгледате в нашите бутици или в нашия онлайн магазин.

Следвате ли ни във Facebook и Instagram? Ако все още не - не пропускайте да го направите, за да научавате първи още много любопитни новини и факти за IWC и други топ брандове в часовникарството.

Сподели

© Developed by CommerceLab