За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Перфектният Коледен подарък за Нея

14.12.2021

Коледните и Новогодишните празници наближават с пълна сила! А вие подготвихте ли подходящ подарък, който да накара сърцето на специалната дама в живота ви да затрепти от щастие? Ако поклащате глава в отрицание, значи сте дошли на правилното място!

Независимо дали търсите подарък за бизнес дама или парти момиче, ние имаме какво да ви предложим. Нека прегледаме списъка заедно и изберем най-подходящия вариант.

За Работещата дама

Елегантният, стилен часовник, е неразделна част от тоалета на една заета, работеща дама. В забързаното ежедневие на професионални и лични ангажименти тя едва ли има време да обиколи магазините, за да намери най-доброто, от което има нужда. 

Направете го вместо нея и я изненадайте с изтънчен модел, който не само да подхожда на деловия й стил, но и да я амбицира да следи задачите си с усмивка, всеки път, когато погледне към китката си. Подарете й OMEGA De Ville Ladymatic Co-Axial Chronometer и няма да сбъркате.

Изключително женствен часовник, който излъчва стил и грация, благодарение на седефения циферблат с диаманти, 34-милиметровия корпус и гривна от неръждаема стомана.

Като допълнение, бихте могли да съчетаете подаръка с деликатно колие от 18-каратово бяло злато от колекцията на италианския бижутер ROBERTO COIN, което стилната бизнес дама би могла да носи както в офиса, така и извън него.

За Семейната дама

Семейната дама е Супер-жена и заслужава да се почувства наистина специална!

Тя най-вероятно е пожелала нейният Дядо Коледа да й донесе практичен подарък, но защо не и красив? Именно такъв е LONGINES La Grande Classique.

Тънкият профил и стоманената му структура предразполагат към максимално удобство при носене в ежедневието, а разкошният тъмно син циферблат с диамантени фасети, му придава вечна красота и потенциален статут на семейно бижу, което би могло да бъде предавано през поколенията.

А за да се почувства още по-специално, бихте могли да я зарадвате и с луксозна гривна от бяло злато и диаманти от колекцията на италианския бранд DAMIANI.

За Парти момичето

Момичето, което е душата на компанията и черпи своята енергия от динамиката на социалния живот без съмнение ще се впечатли от разкошния TAG Heuer Carrera Quartz. Серията Carrera като цяло почита динамичните натури; мечтателите, които се състезават с времето и никога не забавят скоростта си, а самият часовник  предлага изключителен меланж от естетика и функционалност.

Освен модерната каишка в нюанс „нощно синьо“, моделът се отличава с ръчно поставени фасетирани индекси и стрелки с покритие от розова позлата и бял луминисцент Superluminova®, който осигурява изключителна четливост в тъмното.

За бляскав акцент, към този подарък бихме препоръчали чифт обеци ROBERTO COIN от 18-каратово розово злато.

За Интелектуалката

Интелектуалката ще се влюби от пръв поглед в IWC Portofino Automatic Moon Phase 37. Той е строг и класически, но същевременно изключително женствен. Ретро излъчването му се акцентира от кафявата каишка от алигаторска кожа, а лунната фаза в циферблата на 12 часа добавя нотка романтичност, поезия и естетика.

Мотивът във форма на слънце в средата на циферблата отразява светлината и при накланяне на часовника на различни страни създава усещането, че светлината се върти в кръг, което придава на този часовник уникален чар. Златните часови маркери пък се допълват от 12 на брой изящни диаманта, разположени във външната окръжност на дисплея.

За Космополитната натура

Модерната, независима и уверена жена, с афинитет към космополитния начин на живот, би се зарадвала да намери под елхата в празничната нощ аксесоар, който да подчертае нейната динамична натура, вечно жадна за хоризонти, впечатления и изживявания. Точно такъв е часовникът-бижу ZENITH Defy Midnight.

Още на пръв поглед, този модел ще я впечатли със своя изящен тъмно син циферблат с градиент, украсен с диаманти и звездни мотиви, вдъхновен от нощното небе, и винаги ще й напомнi да посяга смело към звездите в преследване на житейските си мечти и цели.

Още актуални модели от колекциите на изброените марки можете да откриете е нашите бутици или в онлайн „витрината“ на нашия уеб сайт, където при покупка можете да се възползвате и от опцията опаковане за подарък.

А за да научавате първи за горещите ни актуални промоции, не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Приятно пазаруване и весели празници!

Сподели

© Developed by CommerceLab