За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Перфектният Коледен подарък за Него

14.12.2021

Най-хубавото време от годината е тук и приготовленията за Коледните и Новогодишните празници кипят с пълна сила! Всички трепнем в очакване да узнаем какви подаръци ще ни изненадат под елхата в навечерието на Коледа.

Ако и вие като нас все още обмисляте с какво да зарадвате любимите хора по случай празника, нека ви вдъхновим с идеи! Подготвили сме специален празничен списък, който да бъде ваш спътник в търсене на перфектния Коледен подарък за специалния мъж в живота ви. Нека го разгледаме заедно!

За Спортния Тип

За спортните натури е препоръчително да се насочите към модел, които е да бъде лек, издръжлив, удобен за носене, задължително водоустойчив и да разполага с определени технически характеристики.

Часовниците на CASIO G-Shock са идеалният избор за целта, а моделът, който по-конкретно бихме препоръчали, е G-Shock MTG-B1000XB-1AER.

Таймер с 24-часов период на обратно броене, издръжливост на температури до -10 °C и Bluetooth връзка, са сред множеството предимства както на този, така и на други модели от колекцията G-Shock MTG.

Сапфиреното стъкло предотвратява надраскване и притежава анти-рефлексни свойства, а луминисцентното покритие на стрелките осигурява така необходимата четливост в условия на пълен мрак. Моделът е проектиран на базата на патентованата „куха“ защитна структура Hollow Core Guard, създадена с цел да предпазва от удари и вибрации.

За Бизнесмена

Portugieser Chronograph се слави като най-желания модел в едноименната колекция на швейцарската марка IWC от 1998 г. насам. Със своя компактен 41-милиметров диаметър, този часовник пасва на почти всяка китка, а тънкият безел същевременно създава впечатлението, че е значително по-голям. 

Ясният, функционален циферблат в сребристо и каишката от алигаторска кожа в класическо черно, правят този спортно-елегантен модел изключително подходящ за строгия бизнес стил на модерния джентълмен. Съветваме ви да заложите на него, ако специалният човек, за когото търсите подарък, е точно такъв.

Освен практичен и стилен часовник, към подаръка бихте могли да прибавите и хубав пишещ инструмент или луксозен кожен аксесоар от колекцията на Montblanc.

За Авантюриста

Линията на RADO Captain Cook е първата, която ни идва наум, когато чуем думата „приключение“, а най-новият Captain Cook High-Tech Ceramic безспорно е подарък, който всеки уважаващ-себе-си авантюрист би оценил.

Създаден да издържи на най-суровите условия в търсене на силни усещания, този часовник с приключенски дух впечатлява не само с мъжествения си външен вид, но най-вече със забележителните си характеристики, сред които моноблоковата конструкция на часовника, изработена от устойчива на надраскване и хипоалергична високо технологична керамика.

Иновативната антимагнитна технология Nivachron™ намира приложение и в ежедневието, предпазвайки часовника от магнитни полета, а удълженият резерв на мощност до 80 часа и водоустойчивостта до 300 м, ще предложат допълнително предимство на модерния приключенец.

За Интелектуалеца

Съвременният интелектуалец по своему е замислен и загадъчен, а отдаде ли се на размишления, със сигурност е склонен да изгуби представа за времето.

Пефектният подарък за него би бил часовник, но не какъв да е, а именно ретро модел, с изчистен, семпъл и елегантен дизайн, точно като PANERAI Luminor Automatic Grey Dial Men's Watch.

Кафявата велурена каишка от естествена кожа с бежов шев, е класика в жанра, а черният матов циферблат изпъква елегантно на фона на корпуса от неръждаема стомана, която освен красивa е и практична, тъй като предотвратява корозия и притежава хипоалергенни свойства.

Като допълнителен подарък на интелектуална тематика горещо препоръчваме луксозните писалки и бележници на Montblanc.

За Любителя на новите технологии

На мъжа, влюбен в новите технологии, бихме подарили иновативен смарт-часовник с последно поколение технологични функционалности, затова гласуваме с две ръце и вие да направите същото.

Най-актуалният избор на пазара безапелационно е TAG Heuer Connected Watch – революционен смарт-часовник с впечатляващи характеристики, за живот на високи обороти. Изключителният диапазон от предимствата на този модел включва 100% активен, устойчив на надраскване екран от сапфир-кристал, GPS, компас, акселерометър, сензор за сърдечен ритъм, жироскоп, водоустойчивост, сменяема каишка и ексклузивно Wellness приложение.

Тези и други актуални модели от колекциите на изброените марки можете да разгледате на живо в един от нашите бутици или онлайн на нашия уеб сайт, а за още интересни идеи и оригинални предложения за подаръци, не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи Facebook и Instagram.

При всяка направена покупа или онлайн поръчка предлагаме опция за подаръчно опаковане.

Приятен шопинг и весели празници!

Сподели

© Developed by CommerceLab