За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Вдъхновяващите дами на OMEGA разкриват истинския си характер

1.08.2022

Заснет в нова серия от черно-бели портрети и видеоклипове, швейцарският бранд OMEGA разкрива уникалните личности на своите вдъхновяващи жени посланици.

В тази интимна кампания всяка жена е показана със своя избор на часовник – и думите, с които живее живота си.

My Choice е най-новото продължение на историческата поредица на OMEGA и дамите. В продължение на повече от 100 години компанията предлага качествени дамски часовници, които са изключително красиви и разнообразни, като също така подкрепя жените в различните им сфери на реализация - от медицински сестри и авиатори, до артисти и актриси.

Днес OMEGA се гордее, че е представена по целия свят със силно семейство от известни дами. За последната фотосесия към марката се присъединиха актрисите Никол Кидман, Зои Кравиц, Со-хи Хан и Донгю Джоу, моделите Кая Гербер и Кико Мизухара, както и легендарната спортистка Алисън Феликс. Свободна да изразява себе си чрез стил и думи, всяка звезда получи възможност да покаже истинския си характер.

Дух, талант, сила и красота. Тези талантливи личности от различен произход и среда се отличават по свой собствен начин. Те обаче споделят стремеж към успех, желание за постижения и респект към качеството.

Резултатът обединява селекция от класически, но бързо движещи се портрети. Пред камерата всяка от тях показва жената, която е днес, но също така и увереността, която има за бъдещето. Където и да ги отведе времето OMEGA ще бъде там, за да отпразнува всеки изминал час.

ДАМИТЕ И ТЕХНИТЕ ЧАСОВНИЦИ

Да бъдеш свободен да правиш избор може да бъде мистерия. Но това е вълшебно и аз обичам тази страна от мен." - Зои Кравиц

Актриса, режисьор, модел, Зоуи може да направи всичко – брилянтно. Уникален талант със собствено отношение към стила, Зои Кравиц спечели висока оценка и бурни аплодисменти за изпълненията си във филмите The Divergent Series, Fantastic Beasts, както и в хитовото шоу на HBO Big Little Lies, за което тя спечели Номинация за награда от Гилдията на екранните актьори. Тя също така беше невероятна като Жената-котка в Батман. Всичко това и още толкова много предстои. Нищо чудно, че Зои Кравиц е една от най-търсените личности в развлекателната индустрия.

Мога да бъда мощна, игрива, да сменям настроения. Погледи, епохи, стилове… но в основата на всичко… съм аз.” - Никол Кидман

Списъкът с наградите на Никол Кидман е дълго четиво. Оскар, Златен глобус, BAFTA, награди SAG. Трудно спечелени и заслужени, те са почит към нейния талант като актриса и продуцент. В допълнение на умело пренесени реплики от сценария в истинския живот, тя използва собствените си думи и глас, за да говори за правата на жените и децата. Никол Кидман е феномен. Жена с топло сърце и отличително чувство за хумор. Огромна чест е да я имаме в семейството на OMEGA.

"Да бъдеш себе си е сложно - и това е хубаво нещо." - Кая Гербер

Гордата калифорнийка си осигури множество изяви на подиума с топ дизайнери като Burberry, Calvin Klein и Versace. Тя също има талант за актьорско майсторство, като печели роли в телевизионни предавания Sister Cities, American Horror Stories и The Palisades. С вроден чар, привличащ вниманието по естествен начин, Kaia притежава естествена енергия и стил, които няма как да не обичате.

Не става въпрос за намиране на себе си, а за създаване на себе си. Обичам да съм отворена за възможности - поддържайки нещата в движение.” - Алисън Феликс

В състезателната атлетика от най-високо ниво са необходими страст, отдаденост и лична саможертва, за да бъдете достатъчно добри изобщо да се появите.

Алисън Феликс е най-награждаваният атлет в историята на леката атлетика. Как звучи това по отношение на силата на характера? Родената в Лос Анджелис, Алисън е вдъхновение за жените, решени да преминат границата първи. Спортна легенда, с трофеен шкаф, пълен със злато и огромни запаси от положителна енергия и ентусиазъм.

Сподели

© Developed by CommerceLab